Spinazie omelet met rode biet en geitenkaas

Ingrediënten voor 1 portie
  • 2 eieren
  • 100 gram rode bieten
  • 100 gram verse spinazie
  • 60 gram geitenkaas
  • Ca. 3 walnoten
  • Eetlepel olijfolie
  • Snuf peper en evt. zout
Bereidingswijze
  • Verhit in een koekenpan de olijfolie
  • Kluts de eieren en bak deze tot de omelet gaar is, leg de omelet daarna op een bord
  • Roerbak de spinazie tot deze geslonken is en leg dit op de omelet
  • Snijd ondertussen de rode biet in blokjes 
  • Beleg de omelet met de blokjes rode biet, versnipper de geitenkaas en walnoten erover
  • Voeg tot slot naar smaak wat peper toe en eventueel wat zout

Bon appetit! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *