Over Susan

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Je bent er inmiddels dus al achter dat ik diëtist ben, graag vertel ik je wat meer over mijzelf en over de werkzaamheden in mijn praktijk.

 In 2015 ben ik begonnen met het werken als zelfstandig diëtist. Sindsdien heb ik allerlei mensen in de spreekkamer gezien: van jong tot oud, te licht of te zwaar, mannen en vrouwen. En allemaal met vragen over wat de juiste voeding is in hun situatie. Ik kan oprecht zeggen dat ik nog nooit hetzelfde voedingsadvies heb gegeven aan mijn cliënten, want niets vind ik zo belangrijk als een persoonlijk -en op maat gemaakt voedingsadvies.

Uit eigen ervaring weet ik dat het vinden van de juiste balans tussen lekker eten, koken & bakken, en gezond eten een lastige opgave kan zijn. Ik vind dat een gezonde levensstijl, mét lekker eten en zónder diëten, voor iedereen mogelijk is. Vind je het lastig om zelf die balans te vinden? Dat is iets waar ik je graag bij help! Ik begeleid je bij het werken aan een gezond(er) eet- en leefpatroon. Samen gaan we op zoek naar een manier die bij jou past en werkt.

Mijn doel is dat steuntje in de rug geven waardoor het bereiken van doelen en het behouden van resultaten net even makkelijker wordt. 

Mijn spreekuur locaties zijn in Amsterdam (Liva & Terra), Mijdrecht (Moeder&Kind Centrum) en Wilnis (GezondWilnis). 

Wil je een afspraak maken? Of wil je nog meer weten over mij? Laat het gerust weten!

Susan Kentrop dietist